Wedstrijden

Zodra je komt paardrijden bij Hippisch Centrum Hoeksche Waard word je automatisch lid van onze rijvereniging RV&PC Oud-Beijerland. Met het lidmaatschap kun je deelnemen aan zowel FNRS- als KNHS wedstrijden maar ook allerlei andere activiteiten. Iedere maand organiseren wij wedstrijden voor alle niveaus.

 

RV&PC Oud-Beijerland

Zodra je komt paardrijden bij Hippisch Centrum Hoeksche Waard word je automatisch lid van onze rijvereniging RV&PC Oud-Beijerland. Met het lidmaatschap kun je deelnemen aan zowel FNRS- als KNHS wedstrijden maar ook allerlei andere leuke activiteiten.

KNHS

KNHS staat voor Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie. Wij zijn de overkoepelende paardensportbond in Nederland. Bij de KNHS staan onze leden en paarden centraal. Wij doen er alles aan om hen een mooie paardensport te bezorgen. Daarbij zijn paardenwelzijn, veiligheid en integriteit van de sport onze belangrijkste uitgangspunten en speerpunten.

De KNHS is onlosmakelijk verbonden met de organisatie van wedstrijden.  RV&PC Oud-Beijerland organiseert, HCHW faciliteert.

Via mijnKNHS.nl kun je jouw lidmaatschap bekijken en aanpassen.

FNRS

Wij zijn de FNRS. De Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Opgericht in 1930 en sindsdien partner van honderden hippische ondernemers en leden. Het FNRS-team heeft veel ervaring in de hippische sector. Als ruiter, ondernemer of een combinatie van beide.

De FNRS biedt een serie proeven aan voor de manegeruiter. Tijdens deze wedstrijden kunnen manegeruiters deelnemen aan de Bixie&Friends en FNRS proeven. Deze zijn gecategoriseerd BF1 t/m BF8 en F1A t/m F15B (Brons) en B t/m L2 (zilver). Van Alle FNRS proeven zijn een A en een B versie.

Kijk op de facebookpagina van onze organisatoren voor actuele wedstrijden of activiteiten.

(5) FNRS Ruiters van RV&PC Oud-Beijerland | Groepen | Facebook

 

Caroussel

Als je deelneemt aan de wekelijkse caroussel training dan ben je aan het trainen voor de divisiewedstrijden. De VCN  (Verenigde Carrousel Clubs Nederland) organiseerd iedere carrouselseizoen ( september t/m Juli) 2 wedstrijden, een onderlinge oefenwedstrijd en een officiele divisiewedstrijd.

Voor deze wedstrijden hoef je zelf niks te regelen dat doet het HCHW. Kijk voor informatie over onze ploegen op : https://www.carrousel.online