Lease

Altijd al een eigen paard of pony willen hebben? Maar mist u de financiële middelen, heeft u te weinig tijd of wilt u niet alle verantwoordelijkheid alleen dragen? Misschien is leasen de oplossing! Kijk hieronder naar de mogelijkheden :

 

 

LEASE

U rijdt 2 of 3 keer per week op hetzelfde paard in onze groepslessen. Daarnaast kun je privéles rijden voor het eigen paarden tarief op 1 van jouw lease dagen of op een andere dag. U hebt de mogelijkheid om dit paard FNRS of in overleg met HCHW, KNHS te starten op het terrein van HCHW. Het paard is ten alle tijden een 2e uur beschikbaar voor HCHW. Je kunt het paard altijd of poetsen en opzadelen of afzadelen en naverzorgen. Het poetsen en opzadelen gebeurt in de box.

PREMIUM LEASE

Voor sportruiters bieden wij premiumlease aan. Premium lease 3 dgn is incl. 3 groepslessen of 1 groepsles en 1 privéles per week, daarnaast kan er worden vrijgereden in overleg. Met premiumlease fulltime zijn dit 2 privélessen en 1 groepsles. Er kan maandelijks KNHS gestart worden op het terrein van HCHW. Het paard is excl. voor de lessée, je mag gebruik maken van alle faciliteiten op onze accommodatie.

Samengevat komt het er op neer dat je wel de lusten, maar niet de lasten hebt. Je kunt gewoon de spullen die bij het paard of de pony horen gebruiken. Wanneer er fulltime wordt geleast, zit er een zadelkast bij de prijs inbegrepen. Alle overige kosten zoals harnachement, hoefsmid, tandarts en dierenarts worden door ons betaald. 

Op het hele manege terrein is het dragen van een veiligheidscap tijdens het rijden verplicht.

Hippisch Centrum Hoeksche waard is aangesloten bij de brancheorganisaties FNRS, de KNHS en de Stichting Veilige Paardensport.