Verkoop

Hippisch Centrum Hoeksche Waard heeft regelmatig paarden & pony’s te koop staan.

Bij Hippisch Centrum Hoeksche Waard bent u ook aan het juiste adres wanneer u uw (jonge) paard wil laten africhten, door wil laten rijden of klaar wil laten maken voor de wedstrijdsport of verkoop. Ook corrigeren en het keuring klaar maken hoort bij onze diensten. Neem voor de mogelijkheden en tarieven vrijblijvend contact met ons op!

Kijk voor het actuele verkoopaanbod op deze pagina!

Te Koop! Oopsie Daisy

Ontzettend lieve en talentvolle 3 jarige merrie (Joop TC x ZiZitop) met een karakter van goud. Ze is goed zadelmak en heeft hierin geen pas verkeerd gezet. Heeft veel balans en takt en 3 bovengemiddelde gangen.
Onder het zadel is ze nuchter, maar met de juiste go voor een sportpaard.  We hebben haar zelf gefokt uit onze eigen Grand Prix merrie Damira, dus haar hele verleden is bekend. Is veel gewend en is makkelijk met vervoeren, bij de smid, op de poetsplaats en spoelplaats. Kent de molen, paddock en staat iedere dag op de wei. Is altijd netjes geënt, ontwormd en naar de smid en tandarts geweest. Door haar fantastische karakter is ze voor veel type ruiters geschikt. Voor een filmpje of meer informatie kunt u mailen of appen.
Dit paard valt in de hogere prijsklasse!!

https://www.sporthorses.nl/advertentie/201084/te-koop/paarden-te-koop/super-fijne-en-talentvolle-3-jarige-merrie-te-koop/