Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bixie&Friendsdag 1

november 12, 2023 @ 11:00 am - 4:00 pm

€50,00

Zondag 12 november is het zover: onze eerste Bixiedag! Het is een geheel verzorgde dag waarin de kinderen educatief en actief bezig zijn met de pony’s. We gaan aan de slag met onze paspoorten, het behalen van stempels en diploma’s en de eerste Bixieproef kan behaald worden!

Hoe ziet de dag eruit?
In de ochtend hebben we een oefengedeelte en in de middag een stempel- en diplomamoment! Ook maken de kinderen een leuke knutsel om mee naar huis te nemen!

– Ochtend
We starten om 11.00 uur in de kantine met een prestentatie en uitleg van de dag.
De kinderen krijgen hier een korte educatieve presentatie over het poetsen en zadelen van een pony. Hoe zet je een pony vast in zijn stal, welke borstels gebruik je? En hoe leg je het zadel nu goed op zijn rug? Na deze presentatie gaan de kinderen in groepjes uiteen om de onderdelen te oefenen.

Deze dag kan de eerste BIXIE ponyleid proef behaald worden. In de ochtend oefenen we de “ponyleid 1” proef. Denk jij dat je jouw pony aan de hand door een parcours heen kan leiden ? Wij dagen jullie uit!

– Rond het middaguur eten we gezellig in de kantine een frietje en snack.

– Middag
In de middag gaan de kinderen het geoefende afronden in de praktijk, zij kunnen hier stempels en misschien wel een diploma mee halen. We ronden in de middag de onderdelen poetsen, zadelen en de Bixieproef af.
Als ouder ben je in de middag van harte uitgenodigd om te komen kijken! (de kantine is alleen open voor koffie, thee, frisdrank en een tosti)

Rond 16.00 uur sluiten we dag af met een diploma- en prijsuitreiking!

Praktische informatie
– De inschrijving is voor de hele dag. Daarbij zit alles in begrepen. De kinderen krijgen de hele dag door siroop, een zakje chips en de lunch is ook inbegrepen. Tijdens de afsluiting van de dag hebben we voor allemaal een klein cadeautje.
– De kinderen nemen hun Bixie stickerkaart en paspoort mee.
– Ouders zijn in de middag welkom om te komen kijken!
– De kosten voor de gehele dag zijn €50

Inschrijven via de link hieronder:
https://manegeplan.azurewebsites.net/aanmelden_activiteit.php?id=61021970&evenement_id=VNT17

Gegevens

Datum:
november 12, 2023
Tijd:
11:00 am - 4:00 pm
Kosten:
€50,00

Organisator

Ester Treels
Telefoon:
000000
E-mail:
info@hchw.nl

Locatie

3263RA
Randweg 31
Oud-bijerland, Zuid-holland 3263RA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0186617266
Bekijk de site van Locatie